IMG-LOGO
Препорачано од
gifing logo

Македонски традиционален појадок

Македонската кујна претставува белег на богатата Македонска традиција. Нејзината разновидност претставува доказ на нашето богатство. Магичниот спој на состојките, кој што е единствен ни го доловува минатото кое што секогаш е носталгично обоено. Сето ова претставува сон на секој гурман.
Голем број од јадењата кои што биле бележје на Македонија во минатото се консумираат и денес.  Усовршени, но се уште прекрасни, кој ги нуди македонската традиционална кујна.

5200.00 МКД
Број на оброци: 22
Период: 22 дена
Достава: Понеделник - Петок
Breakfast
Доручек
Качамак со сирење и кајмак: Пченкарно брашно, сирење, кајмак
Cal.
Breakfast
Доручек
Потпечени јуфки со урда и кајмак: Јуфки, сирење, јајца, кајмак
Cal.
Breakfast
Доручек
Телешка чорба: Телешко месо, морков, компир, целер, пашканат, кромид, лебче
Cal.