IMG-LOGO
Препорачано од
gifing logo

Хроно појадок


Појадокот претставува е најзначаен оброк за нашиот организам. Утрото е период кога нашиот организам може најправилно да ги преработи белковините, сложените јаглени хидрати, протеините и мастите. Со цел да можат нашите клетки да ги извршуваат сите функци правилно и непречено во текот на целиот ден, потребен му е оброк каде изборот на комбинации на намирници е широк. Важно е да го напоменеме и фактот дека не постои ограничување во количината која ја консумираме.
Целиот овој процес се одвива најдоцна до 10 часот наутро, па така и вашиот прв оброк е препорачано да биде во тој временски интервал. Ние ви нудиме правилно искомбинирани намирници приготвени во идеален доручек според правилата за хроно исхрана на Др. Ана Гифинг. 

6140.00 МКД
Број на оброци: 22
Период: 22 дена
Достава: Понеделник - Петок
Breakfast
Доручек
Омлет со сувомеснато: Jајца, сланина, домат, хроно леб
Cal.
Breakfast
Доручек
Интегрални тестенини со спанаќ и сирење: Интегрални тестенини, јајце, козјо сирење, спанаќ, масло од гроздови семки, хималајска сол
Cal.
Breakfast
Доручек
Тријаголници со сирење: Хељдини кори, сирење, семки, кисело млеко, хималајска сол, маслиново масло
Cal.